Kategorier
Drift med trikk og buss Sporveismuseet Vognhall 5 Utleie av trikk

Støtt TV-aksjonen – besøk Sporveismuseet!

TV-aksjonen_2014_logoLokaltrafikkhistorisk forening donerer sine driftsinntekter fra billettsalget til TV-aksjonen søndag 19. oktober. Jo flere besøkende, jo mer penger til TV-aksjonen!

Museet holder også ekstraordinært kveldsåpent fra kl 18.00 – 21.30 i forbindelse med at NRK skal filme veterantrikken direkte utenfor Vognhall 5. Inngang vil i denne perioden være gjennom portene mot Harald Hårfagres gate.

I samarbeid med Ruter og Sporveien kan du også støtte TV-aksjonen ved å by på en  veterantrikken. Den som stikker av med høyeste bud får en utleietur med både band og kokk om bord! Foreløpig ligger det an til direktesending fra museet på NRK 1 kl 18.02, 19.57 og 21.02.

Velkommen til museet på søndag!

Vognhall 5 og SS-vognene er 100 år i 2013!
Vogn nr. 70 utenfor Vognhall 5