Kategorier
Bussgruppen Bussringen Sporveismuseet Vognhall 5

Bli med på Bussringen søndag 8. april!

Søndag 8. april kjører Lokaltrafikkhistorisk forening Bussringen fra Sporveismuseet Vognhall 5. Dette er en guidet tur hvor vi kjører busslinje 20, men slik den var før krigen da den gikk som ringrute rundt hele byen. Bli med på en lærerik tur på Oslos vest-, nord- og østkant og gjennom sentrum.

Avgang fra Sporveismuseet Vognhall 5 (Gardeveien 15) på Majorstuen kl. 12:30 og 14:00. Turen er inkludert i museumsbilletten og varer i overkant av én time. Ikke egnet for barn.

Büssing #50 til Oslo Sporveier med internnummer 784 levert i 1968. Vår Büssing med internnummer 835 vår en etterlenget istandsettelse i 2018 og blir trolig snart å se på Bussringen. Foto: Ukjent, Sporveismuseets samling.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.