Ukjent arving – Lasse Bjur Olsen

NRK1 viser torsdag 26. november kl. 20.00 en ny episode av «Ukjent arving». Allerede nå ligger den hos NRK-tv på nett. Denne gangen handler det om tidligere LTF-medlem Lasse Bjur Olsen som gikk bort i 2014. Flere av intervjuene i programmet er gjort på Sporveismuseet med medlemmer av foreningen.

NRK skriver selv om programmet:

Oslo Byarkiv er igjen eit godt utgangspunkt når «Ukjent arving» skal på leiting etter arvingar. Denne gongen meir spesifikt etter «Onkelen som forsvant». Tarjei Strøm (t.v.) og Kai-Samuel Vigardt finn som vanleg interessante opplysningar i arkivets enorme dokumentsamling.
NRKTV: https://tv.nrk.no/serie/ukjent-arving

Lasse Bjur Olsen (1955-2014) var blant landets fremste ekspertar på buss- og trikkehistorie. Så Sporveismuseet var utgangspunkt då NRK ville finna arvingane hans i serien «Ukjent arving», med hjelp av blant andre Nils Carl Aspenberg (t.v.)). Det blir eit vanskeleg oppdrag – med ein slutt knapt nokon kunne tenkja seg. Sjå det i NRKTV: https://tv.nrk.no/serie/ukjent-arving

Kyrkjebøkene i Sandefjord kirke blei ei viktig kjelde i NRKs serie «Ukjent arving». Her er Tarjei Strøm (t.h.), Kai-Samuel Vigardt og fotograf Ronald Hole Fossåskaret på leiting etter «Onkelen som forsvant». Resultatet av leitinga kan du sjå i NRKTV: https://tv.nrk.no/serie/ukjent-arving

Dette innlegget ble publisert i Bussgruppen, Sporveismuseet Vognhall 5. Bokmerk permalenken.

1 svar til Ukjent arving – Lasse Bjur Olsen

  1. Inger A. Eilertsen sier:

    Så på Ukjent arving 19.november. Jer reagerer på at bortadopterte barn regnes som livsarving. Trodde ikke det var tilfelle. Spennende program forresten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.