Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkeskolen LVI

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Trikkeskolen LVI

Den siste serien tilhengere Ekebergbanen kom til å anskaffe var tre «lettvekts rushtidsvogner» signert banens nye direktør Skjæveland. Her hadde han brukt sparekniven alt han kunne, så mye at 1051 som her er ny, ble bygd om med isolasjon i veggen, doble vindusglass og ikke minst to dører færre. 1052 lot man være, men 1050 ble sånn delvis forbedret da man ville begynne å kjøre til Skøyen i 1969.

Foto: Lennart Welander (1051 før forbedringen ble implementert)

Ett svar til “Trikkeskolen LVI”

1050 og 1052 byttet om. Toget 1020-1050 ble hensatt på midten av 1960-tallet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.