Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkeskolen LXVIII

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Trikkeskolen LXVIII

Typene T7 og T8 er jo begge ombygginger av type T4, og økte ikke antallet T-vogner ut over de opprinnelig 6 typene, så jeg koster bare på meg et fellesbilde. Et tog som inneholder en av hver fyker forbi fotografens standplass ved Egne Hjem.

Foto: Isachsen / Sporveismuseets arkiv

Ett svar til “Trikkeskolen LXVIII”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.