Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkeskolen LXXV

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Trikkeskolen LXXV

Opp gjennom åra var det mange vogner som endte opp som arbeidsvogner etter korte eller lengre tid som trafikkvogner, men A87 har aldri vært noe annet. Opprinnelig var det tre av dem, 356, 347 og 358, men sporveien fant ut at de egentlig ikke trengte noen, men beholdt to. Disse finnes ennå, i beste velgående. De to gjenværende, man hadde nok trengt alle, foran vognhallen på Holtet, 357 og 358.

A87 på Holtet. Foto: Stefan Kraft / Sporveismuseets arkiv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.