Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken XV

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Trikkene i trafikken XV

Mange kjenner jo Oslo V og Oslo Ø, for ikke så snakke om Oslo S, men hva Oslo N? Egentlig kunne vi jo hatt en Oslo N eller Oslo H, altså Majorstuen stasjon, for her var det jo, og er vel ennå, en «banegård». I 1939 da bildet skal være fra, kan kunne vi jo oppleve «Sognsvannsvogner», «Westinghousevogner» for ikke å snakke om Trunker og Panser. Ser dere forskjell? Her domineres bildet av 100-vogner og Sognsvannsvogner. Veit dere hvor «Butt 4» og midtsporet var?

Det var mer å se på da.

Foto: Wilse / Nasjonalbiblioteket

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.