Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken XIX

Akersbanene nr. 3 på vei mot Oppsal. I følge. Wilse er bildet fra lagom Skøyenåsen i 1928, og det jeg kan ikke «kicke» på. Det et typisk «ruralt» motiv. Her er det ikke urban aktivitet. Vognføreren og de få reisende har oppmerksomheten rettet mot fotografen så Wilse har vel bedt om det vi i dag kjenner som «fotostopp».

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Foto: Wilse / Nasjonalbiblioteket

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.