Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken XXXVII

Sagene Ring har akkurat svingt ut av den trange Akersgata og vridd seg på plass ved stoppestedet i Karl Johans gate; folk har ikke begynt å myldre, vi aner at føreren så vidt har rukket å trekke til brekket og en travel fyr i langs svart regnfrakk har begynt å pile forbi. Han har skjermlue og virker litt viktig. Bakerst på hengeren har noen begynte å stige opp. Motsatt vei speides det etter en trikk. Damen med lys kappe burde nok ha tatt en paraply. Parasollen hennes er mer for syns skyld enn høljregn. Wilse tok bildet som er datert i juli 1938. SS-vogna, det er nr. 98, har nok tilbragt mye tid i linje O, men man sier nok helst Sagene Ring.

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Foto: Wilse / Nasjonalbiblioteket

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.