Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken XXXVIII

I dag tar i vi en tur til Bergen, så lang trikken på Bryggen gikk. Trikken endte i et kort enkeltspor ved Nordenfjeldske Dampskibselskap holdt til- Så lang men ikke lenger. Dobbeltsporet begynte rett innenfor. Motorvogn av 1915 generasjonen. Vi har akkurat plass til å trekke over bøyle. Linje 4 ble aldri begunstiget med tilhengere. Etter en oversvømmelse ble linja kortet før den ble lagt ned 1950.

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.