Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken XLVII

Det gjelder å holde tunge rett i munnen i Majorstukrysset i juli 1951, og lene seg inn i vinden kan det se ut som. Vår egen 121, den med alle vinduene som gir inntrykk av å være «sporveiens lengste vogn», optisk i alle fall,var en del av den faste innsatsen på linje 6. Vi finner flere bilder av denne. På alle måter en kommunal HaWa, var det ikke for at den hadde jo 7 sidevinduer.

Vi vil mens museet nå holder ekstraordinært lukket publisere små artikler og videoer. Vi håper denne lille digitale «museumsrunden» kan være et hyggelig alternativ, og ikke minst inspirasjon til å besøke oss igjen ved en senere anledning!

Foto: Goldsmith / Sporveismuseets arkiv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.