Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken XLVIII

Jeg har så langt, primært, beskjeftiget meg «gamle trikker» i denne spalta, men nå som det gjenåpent etter «nedstenginga» tenkte jeg det var på tide å finne noen nyere vogner av og til. Skjønt nyere …

103 hører nå til de eldste vognene i flåten, den var ny 1982, men Ole Mjelva tok bildet i 1984 hvor den hadde rukket å bli vel innkjørt selv om den ikke har noe synlig «trafikkeksem». Sammen med de nye vognene introduserte Sporveien en ny fargesetting som i ettertiden skulle vise seg å være et lykkelig valg som falt i publikums smak. Her tar 103 svingen fra av Biskop Gunnerus’ gate og inn i Dronningens gate.

Sky-linen har jo også endret ganske så mye siden 103 var ny?

Foto: Ole Mjelva

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.