Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken XLIX

Bildet her stammer fra oktober 1950, og skal komme fra Arbeiderbladet. Vi står øverst St. Halvards gate rette etter kneika. Dett\te er en test av hesteporvogn 6 før jubileumskortsjen 6. oktober 1950 for å ae om det gikk bra» å kjøre hestsporvogn nok en gang. Vi vet jo at det heller ikke da var noe problem med «hestetrikk». Her har man våget seg helt fram til stupet ned mot Schweigaards gate før man tar seg opp til Vålerenga vognhall hvor kortesjen skulle starte fra.
SS nr. 100 (!) er ute på sin daglige dont i linje 16 til Etterstad og skal bare følge etter nr. 6 oppover igjen. Rutevogner har forkjørsrett! Alltid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.