Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5

Sporveismuseet på Digitalt Museum

Sporveismuseet er nå å finne på Digitalt museum!

Digitalt museum er en webportal hvor du kan utforske millioner av gjenstander og bilder fra norske og svenske museer, og nå også Sporveismuseet!

Sporveismuseet

For å besøke oss på Digitalt museum kan du trykke her.

På digitalt museum har vi planer om å vise frem både samlingen vår av vogner og gjenstander knyttet til kollektivtrafikken (slik som billetteringsutstyr, uniformer, skilt mv.), og vårt store bildearkiv.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller mener noe av informasjonen vi har publisert om et bilde eller gjenstand er feil, setter vi veldig stor pris på om du bruker kommentar-/spørsmålsfunksjonen du finner nederst på hver siden for hvert objekt/bilde.

Tilstedeværelsen vår på Digitalt museum er under arbeid, og nye objekter og bilder vil bli publisert forløpende. Hvis du har spørsmål om Sporveismuseet på Digitalt museum, kan du sende oss en e-post (bytt ut [æ] med @)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.