Kategorier
Lokaltrafikkhistorisk forening Sporveismuseet Vognhall 5 Trikkegruppen

Trikkene i trafikken LXXXV

Like stusselig vær da som nå da Roar Nilsson fanget 158 i linje 13 «ved pensen» på Lilleaker 4. januar 2016. Det er åpenbart problemer med signalsystemet, føreren i skjørt og lange støvletter har gått ut for å betjene knappene som forhåpentlig fører til at hun får rett togvei mot Bekkestua. Hun fikk det forjette «grønne lyset» et øyeblikk etter bildet ble tatt, og kunne trekke seg tilbake til førerplassen og varmen, og ta 158 fortsett videre vestover som planlagt. Ikke alltid en selvfølge som vel ledet til mye frustrasjon ved Trikkenes utpost mot vest. Ikke så lenge siden, men bruken av gamle destinasjonsfilmer med linjefarger har allerede bitt historie.

Foto: Roar Nilsson / Sporveismuseets arkiv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.