Besøk oss

Utstillingen i Sporveismuseet Vognhall 5

Utstillingen i Sporveismuseet Vognhall 5

Åpningstider
Lørdag, søndag, mandag og tirsdag kl. 11.00 – 15.00 hele året.

Priser
Voksne 50 kr. (fom. 16 år)
Barn 25 kr. (tom. 3 år gratis)
Familie  100 kr. (2 voksne + 3 barn)
OsloPass gratis adgang
Gratis adgang for medlemmer av Lokaltrafikkhistorisk forening og våre nordiske søsterforeninger, samt ansatte i trafikkselskaper som kjører på kontrakt med Ruter AS.
Vi aksepterer ledsagerbevis.

Vi tar kort!

MuseumskartAdkomst
Sporveismuseet Vognhall 5 ligger i Gardeveien 15 på Majorstuen. Ta t-bane, trikk eller buss til Majorstuen. Følg sporet fra Majorstukrysset inn i Valkyriegata og Harald Hårfagres gate, som leder til museet. Inngangen er i motsatt ende av hallen. Det er svært begrenset med parkeringsplasser i området.

Generell informasjon

  • Hallen er ikke oppvarmet vinterstid, så det anbefales å kle seg godt i den kalde årstiden.
  • Museet inneholder mange trapper og kanter. Voksne bør holde barna under oppsikt.
  • Det er strengt forbudt å røyke i museet.
  • Museet er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.
  • Museumsbutikken ligger i oppvarmede lokaler, og selger et rikholdig utvalg av bøker og andre effekter med kollektivtransport som tema. Vi selger kaffe, te, brus og noen kioskvarer og har noen få plasser til å sitte ned. Butikken er også tilgjengelig som nettbutikk. Museumsvakten er også behjelpelig med å svare på spørsmål, både rundt utstillingen og historiske forhold i byen.
  • Ta kontakt hvis du ønsker omvisning. Museet har en vogn innredet som møtelokale som kan leies. Det er også mulig å leie museet til film- og plateinnspilling fotografering eller et annet arrangement i museet. Se informasjon og priser se her.
  • Barnehager og skoleklasser gis gratis adgang på mandager og tirsdager i åpningstiden! Lunsjen kan inntas i Holmenkollbanevogn 110, som er oppvarmet.