Barnehager og skoleklasser

Hånd i hånd i museet
Hånd i hånd i museet

Barnehager og skoleklasser har gratis adgang på mandager og tirsdager kl. 11.00 – 15.00. Museet er godt egnet for en utflukt med barnehagen, og mange barnehager har benyttet seg av tilbudet. Man trenger ikke å varsle museet før man kommer med mindre det er store grupper (over 50 barn).

Kle dere godt i vinterhalvåret! Hallen er ikke oppvarmet, så det er utetemperatur inne.

Hkb 110 møterom
Holmenkollbanevogn 110 er oppvarmet og kan brukes til å spise matpakken og/eller læring.

Et unntak er Holmenkollbanevogn 110, den er oppvarmet og her kan dere gjerne spise matpakken. En forutsetning er at klassen/barnehagen rydder ordentlig opp etter seg. Hvis du kommer på sparket gjør vi oppmerksom på at vognen kan være forhåndsreservert til andre formål.

Det er også mulighet for å benytte møteromsutstyret i vognen til f.eks. læringsformål eller vise en film. Det består av projektor, med VGA-tilkobling, lydanlegg, DVD/Blu-Ray-spiller og evt. streaming gjennom Apple TV. Hvis du skal bruke vognen til læringsformål kan det være lurt å reserve på forhånd, send en e-post til postboks@sporveismuseet.no.

Vognen har en sitteplasskapasitet til maks ca 50 og stoler kan settes opp i «kinooppsett» (to+tre i bredden) eller med langbord. Det er 10 møteromsbord som kan plasseres etter ønske.

Velkommen!