Museet som location

mormor
Premierefest på Sporveismuseet for nyinnspillingen av filmen Mormor og de åtte ungene

Sporveismuseet er velegnede kulisser for fotografering og filming i historiske omgivelser. I særlige tilfeller har vi også lånt ut busser og trikker til større produksjoner. Det er også fin akustikk i museet for mindre konserter. Holmenkollbanevogn 110 egner seg for oppvarmet lokale for møtevirksomhet og kontor mens man holder på.

Hva har vi

Du må gjerne besøke museet i ordinær åpningstid for å se på hallen og vognene vi har. Vi er blant annet åpent mandager og tirsdager fra 11 til 15. Du kan også se hvilke vogner vi har tilgjengelig i vognsamlingen vår.

Priser

Filminnspillinger krever stor innsats. Her fra innspillingen av produksjonen Harry & Charles i 2009, hvor vogn 32 fra 1899 deltok.
Filminnspillinger krever stor innsats. Her fra innspillingen av NRK-produksjonen Harry & Charles i 2009, hvor vogn 32 fra 1899 deltok.

Sporveismuseet drives på frivillig basis, og vi er avhengig av inntekter for å videreutvikle museet og drive foreningen. Slike oppdrag gjøres ikke gratis, og museet må bemannes særskilt ved slike aktiviteter.

  • Location for filminnspilling, musikkinnspilling, reklamefoto, promotering, prosjekter ved film- og fotoskoler etc. i / utenfor Sporveismuseet: kr 1 000 per påbegynte time (eks. mva) fra førstemann ankommer (inkl. rigging) til til sistemann går (inkl. nedrigging og opprydning).
  • Arrangementer som av oss vurderes til å kreve vår tilstedeværelse vil kunne få en høyere pris og må avtales spesielt.
  • Lokaltrafikkhistorisk forening driver normalt ikke med utlån eller utleie av effekter.

Booking og spørsmål

Forespørsel om omvisning og location sendes til postboks@sporveismuseet.no.